!!!! De zoektocht wordt verlengd tot 31 december 2020 !!!

De wandelzoektocht laat je kennis maken met Oudenaarde, op een nét iets andere manier. Het maakt niet uit of je trotse inwoner van Oudenaarde bent of het is je eerste kennismaking met onze stad, deze zoektocht is voor jong en oud een uitdaging. De zoektocht neemt je mee doorheen het bruisende hart van de stad met verrassend mooi erfgoed, maar ook heel wat gezellige plekjes en sfeervolle terrasjes, cafés en restaurants. Heb je goed gezocht? Dan ga je misschien met een van de mooie prijzen aan de haal, waaronder 50 aankoopbonnen van elk 50,00 euro waarde.

Voor inwoners uit de regio is er een extraatje! Onder de deelnemers die afkomstig zijn uit Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen worden in totaal 300 extra aankoopbonnen van 50 euro verloot.

Bij je zoektochtboekje krijg je trouwens een jeton die goed is voor een gratis drankje bij een van de lokale horeca-uitbaters. Deze jetons blijven geldig tot 2 maand na de heropening van de horeca. 

De wandelzoektocht is een samenwerking tussen het stadsbestuur, KWB en Oudenaarde Winkelstad. Deze loopt van 1 juli tot 31 december en is verkrijgbaar voor € 5 in het infokantoor van Toerisme Oudenaarde.

Nuttige informatie zoektocht

 • De zoektocht loopt van 1 juli 2020 tot en met 31 december 2020.

 • De zoektocht is in het centrum van Oudenaarde (Markt en aanpalende straten).

 • De prijs voor 1 boekje bedraagt 5 euro. Naast het boekje krijg je ook jeton aangeboden voor een gratis consumptie twv 2,50 euro die je kan gebruiken bij één van de 19 horecazaken die vermeld staan in het boekje. Deze jeton blijft geldig tot 2 maand na de heropening van de horeca. 

 • De boekjes voor de zoektocht zijn vanaf 1 juli 2020 enkel verkrijgbaar bij de dienst toerisme van Oudenaarde, gelegen in het stadhuis van Oudenaarde. De dienst toerisme is 7 dagen op 7 open, de openingsuren kan je vinden op www.oudenaarde/toerisme.com. 

 • Antwoorden kunnen binnengebracht door het officiële antwoordblad dat je in het boekje vindt, te deponeren in de brievenbus van dienst toerisme. Of op het volgende adres: Broekstraat 107, 9700 Oudenaarde. 

 • Vraag 12 van de familiezoektocht werd geannuleerd, aangezien er aan de gevel gewerkt wordt bij de winkel 'Kinderkorf'. 

Prijzenpot

 • Stad Oudenaarde en OWS vzw (Oudenaarde winkelstad) schenken 300 Oudenaardebonnen twv 50 euro per bon.

  • Er worden 75 bonnen per maand uitgeloot (lotingen op 01/08, 01/09, 01/10 en 01/11). Hiervan gaan er maandelijks 50 bonnen naar inwoners van Oudenaarde en 25 bonnen naar inwoners van de Vlaamse Ardennen.​

  • De namen van de winnaars worden de dag na de loting bekend gemaakt via de Facebookpagina's 'toerisme en evenementen Oudenaarde' en 'Wandelzoektocht KWB Oudenaarde' en de websites www.oudenaarde/toerisme.com en www.kwb-oudenaarde.com.

 • Voor de zoektochten zelf voorziet de Stad Oudenaarde, OWS en KWB ook een mooie prijzenpot:

  • Voor de familiezoektocht voorzien we 40 Oudenaardebonnen. De 5 hoofdwinnaars krijgen Oudenaardebonnen met een waarde gelegen tussen 125 euro (1ste) en 60 euro (5de). De andere 35 winnaars krijgen een bon van 50 euro.​

  • Voor de zoektocht voor gevorderden voorzien we 20 Oudenaardebonnen. De 5 hoofdwinnaars krijgen Oudenaardebonnen met een waarde gelegen tussen 125 euro (1ste) en 60 euro (5de). De andere 35 winnaars krijgen een bon van 50 euro.
    

Prijsuitreiking:

Aangezien de zoektocht verlengd wordt, zal de prijsuitreiking verplaatst worden naar een andere datum. Van zodra deze datum bekend is, zal deze hier gepubliceerd worden. 

Opmerkingen?

 • Heb je opmerkingen over bepaalde wegaanduidingen, straatnamen of foto's die niet meer zichtbaar of beschadigd zijn, of heb je andere opmerkingen of bedenkingen over deze zoektocht? Stuur gerust een mailtje naar kwb.oudenaarde@hotmail.com. De inrichters zijn niet verplicht om op alle mails te antwoorden. 

KWB Oudenaarde, Stad Oudenaarde, dienst toerisme en Oudenaarde Winkelstad danken iedereen van harte voor jullie deelname en we wensen jullie een leuke, leerrijke en aangename zoektocht toe. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now