top of page
Omslagfoto.png

UPDATE 2022

Met veel spijt delen we mee dat er na 7 mooie zoektocht-edities helaas geen 8ste zoektocht meer zal georganiseerd worden. De 4 organisatoren hebben een heel druk beroeps- en privéleven en hebben te weinig tijd om de zoektocht verder te organiseren.

Binnen de KWB waren er helaas geen andere geïnteresseerden dus hebben we maar beslist om in schoonheid te eindigen.

 

Met een gemiddelde van ongeveer 500 deelnemers per jaar kunnen we stellen dat we de voorbije jaren een heel trouw publiek hebben opgebouwd en we willen iedereen die de voorbije jaren aan 1 of meerdere zoektochten hebben deelgenomen van harte danken.   Het aanbod van zoektochten wordt met de jaren uitgebreider dus we denken wel dat er nog voldoende andere organisaties zijn die zich wel zullen engageren.

 

Dikke merci en wie weet komen we elkaar wel nog eens tegen op één of andere zoektocht in de buurt.

 

Vele groeten van Flore, Tom , Pascal en Dick

Zoektocht 2021

Bedankt voor jullie deelname! Deze zoektocht kwam tot stand door een initiatief van KWB Oudenaarde, in samenwerking met Stad Oudenaarde en Visit Oudenaarde.

De antwoorden van de zoektocht kunnen jullie hier downloaden.

De winnaars van de zoektocht vinden jullie hier.

Vanaf maandag 11 oktober 2021 kunnen de winnaars, enkel op vertoon van hun identiteitskaart, hun prijs (of prijzen) afhalen op de dienst toerisme in Oudenaarde. Alle antwoorden + namen van alle winnaars zullen tot eind december 2021 op de website blijven vermeld staan. Alle winnaars moeten VOOR 31 december 2021 hun prijs (of prijzen) afhalen. Niet afgehaalde prijzen worden dan gebruikt voor de zoektocht van 2022.

bottom of page